3 septembrie 2011

Poze de la Congresul Federatiei Romane de Diabet, Oradea 2011

In perioada 31 august - 2 septembrie s-a desfasurat la Oradea Cel de-al 9-lea Congres al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Primele poze de la eveniment sunt prezentate in continuare:

1. Campania desfasurata la initiativa Prof. Dr. Amorin Popa, in Piata Unirii, cu dozarea pe loc a glicemiei, pentru toate persoanele prezente, si a hemoglobinei glicozilate, pentru persoanele deja diagnosticate cu diabet zaharat. 


2. Sesiune stiintifica, prezentare de postere, Casa de Cultura a Sindicatelor.

3. Deschiderea congresului, Teatrul National Oradea. Cuvant adresat de Prof. Dr. Amorin Popa, gazda congresului. In prezidiu: Conf. Dr. Ioan Andrei Veresiu (presedintele Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice), Prof. Dr. Nicolae Hancu (presedinte onorific), Prof. Dr. Maria Mota (Craiova), Academician Prof. Dr. Constantin Ionescu-Targoviste (Bucuresti), impreuna cu personalitati locale.


4. Participanti la congres

5. Sesiune de postere: poster prezentat de o echipa de specialisti de la Spitalul Pescarusul, Oradea


6. Sesiune stiintifica - prezentari orale.

7. Academician Prof. Constantin Ionescu-Targoviste prezentand rolul lui Nicolae Paulescu in descoperirea insulinei, cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la experimentele care au pus bazele uneia dintre celei mai importante descoperiri din medicina, premiata cu Nobel in 1923.


8. Deschiderea congresului. In prezidiu, de la stanga la dreapta: Prof. Dr. Amorin Popa, Prof. Dr. Nicolae Hancu, Prof. Dr. Serrano Rios, Conf. Dr. Ioan-Andrei Veresiu.


9. Teatrul National Oradea, la deschiderea congresului.



10. Prezentare stiintifica a preparatului Bydureon, antidiabetic injectabil lansat cu aceasta ocazie in Romania.

Detalii despre eveniment, si alte informatii utile privind diabetul zaharat si tratamentele moderne, pe pagina www.nutritionistcluj.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Forum: intrebari si comentarii: