15 noiembrie 2011

Poze de la Ziua Internationala a Diabetului, Cluj, 14 noiembrie 2011

Ziua Internaţională a Diabetului, 14 noiembrie 2011, a oferit persoanelor din Cluj-Napoca ocazia de a-şi testa gratuit glicemia în 4 locaţii din oraş: cele 2 mall-uri (Iulius Mall, sub egida Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice şi a Centrului de Diabet Cluj, şi Polus Center, sub egida Centrului Medical ASTECO Cluj-Napoca, cu sprijinul Organizaţiei Studenţilor Farmacişti), sediul PSD Cluj din Piaţa Avram Iancu, şi Centrul Medical ASTECO, strada Constantin Brâncuşi nr. 105.
Fotografii de la eveniment:

1. testare la Centrul Medical ASTECO. Glucometrele folosite afiseaza, cu o fiabilitate mare, glicemia in 5 secunde.


2. Echipa Organizatiei Studentilor Farmacisit, impreuna cu doctorul Adrian COPCEA, la mall-ul POLUS din Cluj-Napoca

3. Testarea glicemiei la Centrul Medical ASTECO

4. Echipa Centrului Medical ASTECO impreuna cu echipa Organizatiei Studentilor Farmacisti, la clinica ASTECO

5. Fise intocmite pacientilor participanti la campania de testare gratuia a glicemiei, in mallul POLUS din CLuj

6. Fotografie cu studentii farmacisti, la Centrul ASTECO

7. Ziua Internationala a Diabetului. Cercul albastru este simbolul Zilei Internationale a Diabetului (Unite for Diabetes). Insigna a fost purtata de echipa de studenti farmacisti la evenimentele din mall-ul Polus si clinica Asteco.

8. Dreptul la viata: un drept, un nu privilegiu. O campanie sustinuta de Organizatia Studentilor Farmacisti si Centrul Medical ASTECO.

9. Campanie de testare in Iulius Mall, in imagine: Conf. Dr. Ioan Andrei Veresiu, vorbind despre importanta depistarii diabetuliu zaharat.

10. Doctor Adrian COPCEA, medic specialist diabetolog la Centrul Medical ASTECO. Interviu pentru televiziunea locala NCN, Cluj-Napoca.


11. Poze de la campania de Ziua Diabetului, Cluj-Napoca, Centrul Medical ASTECO


Un comentariu:

  1. Reportajul de Ziua Diabetului se gaseste pe nutritionistcluj.ro, la adresa: http://www.nutritionistcluj.ro/diabet-zaharat/testare-gratuita-a-glicemiei-la-cluj-de-ziua-diabetului-201/poze-ziua-diabetului-cluj-napoca-2011/

    RăspundețiȘtergere

Forum: intrebari si comentarii: